skip to Main Content

Onze diensten

Een motor bestaat uit verschillende onderdelen, die na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. Denk aan het lakwerk van de kuip en andere delen, het motorblok, de velgen, de schakelaars, de spiegels, enzovoorts.

Uw motor onherkenbaar!

Na een complete poetsbehandeling bij BMS Motoren herkent u uw motorfiets vaak niet meer terug. De motor oogt weer als nieuw en stijgt daarmee ook in waarde. Maar het poetsen van een motor is een vak waar veel bij komt kijken.

Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor BMS Motoren Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw motor verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw motor laten poetsen?

Waarom juist een gespecialiseerd poetsbedrijf? Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij BMS Motoren kunt u de lak van uw motor laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het motorblok ontvetten, reinigen en voorzien van een beschermende laag. De velgen schoonmaken en waxen. Andere chroom- en kunststof delen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten alles gebeurt met uitsluitend professionele materialen en apparatuur.

Bij ons te koop!

Qleaner - wassen zonder waterVooral als het weer beter weer wordt, hebben we zin om onze motor of auto te wassen. Maar eenmaal bezig merkt u dat er veel tijd in gaat zitten. Met ca. 10cl Qleaner word uw motor of auto in minder dan 30 minuten gewassen en gewaxt zonder gebruik van extra water. Qleaner zorgt ervoor dat de formule, nadat u het op het voertuig sprayt, het aanwezige vuil inkapselt zodat er ruimte ontstaat tussen de laklaag en het vuil. Hierdoor ontstaan er geen krassen wanneer u zachtjes met een vochtige Qleaner Microvezeldoek het ingekapselde vuil van uw voertuig afneemt.

Met een droge Microvezeldoek wrijft u de glans weer op de laklaag van uw voertuig. Zo kunt u in een korte tijd toch uw voertuig netjes houden totdat u uw motor voor een professionele poets beurt naar BMS Motoren brengt. Daarnaast spaart u een 50 liter water uit per wasbeurt en spaart u het milieu omdat Qleaner producten eco-vriendelijk , biologisch afbreekbaar zijn en geen gif bevatten.

Back To Top
×Close search
Zoeken